Меню
Достъп за членове
BOOK NOW

Дизайн Gary Player

Персоналното участие на Гари Плеър както в дизайна, така и в маркетинговия процес, заедно с репутацията и познаваемостта на марката „Gary Player“, добавят важна стойност към всички аспекти на този проект.

„Играейки професионален голф през последните 50 години, посетих и изучих почти всички от най-великолепните световни голф игрища и бях късметлия да приложа моя опит при дизайна на повече от 200 игрища по света. Дизайнът на едно голф игрище е далеч по-сложен процес, отколкото повечето  хора могат да си представят, защото изисква не само разбиране на играта, но и много проницателност и добре направено планиране. До голяма степен топографията на земята, по която се работи определя разположението на бъдещото игрище и във тази връзка моята цел е винаги да работя колкото е възможно повече с естествената топография, околна среда и особености на терена.“

Ние популяризираме философия на дизайн, която се основава върху  комбинацията на модерна технология и традиционни проектантски принципи.
Във всеки отделен случай се стремим да направим игрища, които са уникални, така че всеки голф играч, който приключва раунда си е имал едно много положително преживяване.

Проницателността в дизайна е най-важна. Голф играчът не трябва единствено да вижда всичките неудобства на терена, но и да се наслаждава на различните  изгледи, които топографията предлага. В тази връзка ориентацията на дупката е важна не само, за да се избегне директното слънце в очите на голф играча, но и за да създаде интересни и красиви сенки.

Галерия Phototourscript