Меню
Достъп за членове
BOOK NOW

Black & Light

25.08.2019

73 голфъри се включиха в тазгодишното издание на един от най-популярните ежегодни турнири в дестинация Кейп Калиакра – Black&Light. Състезанието се проведе в две дивизии в два кръга по 18 дупки – първият на игрището на Lighthouse, а вторият – BlackSeaRama. През втория ден играчите бяха изправени пред сериозно предизвикателство – силния горещ вятър, който доста затрудни играта им. Важно да се отбележи, че дамите в надпреварата показаха изключителна воля и устояха на трудните условия за игра.
Грос победител в Дивизия А стана Стивън Крейг. В нетното класиране първи е Николае Ковач, следван от Йонут Джорджеску и Валери Иванов.
В Дивизия Б най-добър грос резултат постигна Йон Аврам, а челната нетна тройка оформиха победителят Александру Робу, Смаранда Стоица и Михай Дриля.
Атрактивните награди за най-добрите играчи включваха нощувки в двата голф комплекса, игрови голф уроци с професионален инструктор, 3-степенни вечери за двама в ресторантите на BlackSeaRama и Lighthouse, ваучери за двата прошопа.

Галерия на турнира