Меню
Достъп за членове
BOOK NOW

Голф академия

Голф академията в BlackSeaRama Golf & Villas ще ви предложи уникално голф обучение, което включва всички аспекти на играта – от основните правила и етикет, терминология, пълен суинг, пътинг, мениджмънт на игрището, практически техники до мисловни тренировки, фитнес за голфъри и подходящото оборудване.

На ваше разположение са драйвинг рейндж с над 1200 кв. м торфено покритие, както и тренировъчна зона за къса игра, три тренировъчни грийна с два бункера, покрити клетки и симулатор. Академията комбинира открити съоръжения и студиа в закрития Учебен център със съвременно оборудване за голф обучение. Академията се намира до драйвинг рейнджа и до нея може да се стигне по пътеката за бъгита по протежение на 10-тата дупка.

ДЕТСКА ГОЛФ АКАДЕМИЯ

Най-доброто нещо, което можете да направите за децата си по време на лятната ваканция, е да им позволите да прекарат известно време на открито и да изживеят играта на голф. Ние от BlackSeaRama се грижим за децата да имат здраво и весело лято и организираме групови уроци по голф за деца от 6-12 години всяка събота. Курсовете започват през юни и завършват в края на август, много забавления и изненади. За еднократни посещения също са добре дошли.
Голф професионалист в BlackSeaRama - Краси Панайотов е PGA професионалист от PGA на GB&I. Член на PGA на GB&I и на българския PGA. Бил е асистент професионалист в Голф клуб „Правец“ от 2013 до 2018 г. и клубен професионалист в Lighthouse Golf & Spa Resort през 2019 г. Философията му е да предоставя първокласно обучение на играчи от всички нива чрез упорит труд, ентусиазъм и интелигентно планиране.
Неговата цел като треньор е всеки от учениците му да получава все по-голямо удоволствие от голфа посредством подобрения в техниката, развитие на нови умения и по-добро разбиране на играта. „Всички играчи имат различни цели и моята работа е да им помогна да ги постигнат възможно най-бързо“, казва Краси. Владее добре български, английски и френски език.

В академията на ваше разположение е и Fitting Cart ZX на SRIXON.

Галерия Phototourscript