Меню
Достъп за членове
BOOK NOW

Плажове

Само на няколко минути с кола на Ваше разположение са едни от най-красивите плажове на северното Черноморие. Трансфери до и от плажа могат да бъдат организирани за Вас. За допълнителна информация и заявки, моля свържете се с рецепцията.

ХЕРОС БИЙЧ – прекрасна бяла лагуна
 
Само на десет минути път с кола от BlackSeaRama Golf & Villas ще откриете приятен пясъчен плаж, заобиколен от красива бяла лагуна. 
 
Поседнете, релаксирайте и се насладете на новооткритият плажен бар, който предлага голямо разнообразие от коктейли, салати, свежа риба, барбекю и закуски. Отдайте се на слънчевата светлина и се насладете на водните дейности, които са на разположение. Може да опитате водни ски или да поемете на невероятна разходка с частна яхта, опознавайки околностите.
 

БЕНДИДА БИЙЧ – ексклузивната почивка
 
Бендида бийч е девствена плажна ивица, разположена под тучната зеленина на голф игрището в Thracian Cliffs Golf & Beach Resort. Тихото и топло море е идеално за плуване. На разположение на гостите са плажни легла и шатри на няколко метра от брега.

АЛБЕНА – лазурно море, фин пясък и щедра зеленина
 
Райското кътче с красивото име Албена вече близо половин век привлича туристи от цял свят. И който веднъж се е докоснал до неговата магия, задължително се връща, за да се зареди с енергия и прибави нови спомени – за слънце, море, планина и приятелства….
Курортният комплекс Албена се намира на около 20 км. от BlackSeaRama Golf & Villas. Гордостта на курорта е чистата плажна ивица със златист пясък, дълга повече от 3,5 км. и широка до 150 м. Брегът е полегат, а морето – плитко и чисто. Разнообразието от водни спортове и атракциони превръщат плажовете на Албена в любимо място на туристите.
 

КРАПЕЦ – място за истинска почивка близо до природата
 
Крапец е малко рибарско селище на около час път на север от BlackSeaRama Golf & Villas. Уникална за цялото Черноморско крайбрежие е дългата над 6 км. плажна ивица между Крапец и Дуранкулак, където ще откриете девствени дюни, тихо и спокойно море. Дори и през летните месеци този оазис остава незасегнат от потока туристи и Ви гарантира пълноценна почивка.
 

Галерия Phototourscript