BlackSeaRama Golf & Villas с престижна награда за Обслужване на клиенти

На гала церемония на 6-ти ноември в хотел  “Парк Инн Радисън Блу” София, BlackSeaRama Golf & Villas получи отличителна награда за своята постоянна работа в сферата Обслужване на клиенти.
 
Главен организатор на събитието бе “ЕксТемпоре” ООД водеща агенция за обучение и развитие на персонал в сферата на обслужването с дългогодишен международен опит.
 
"За екипа на Блексирама е от съществено значение ефективното да управлява удовлетвореността на клиентите и ние ще продължим да полагаме всички усилия за изграждане на лоялност на клиентите. Следващата ни стъпка ще бъде да се съсредоточим върху опита на клиентите. "- Каза г-н Марко Стойчев заместник-управител на BlackSeaRama Golf & Villas получавайки наградата BEYOND CUSTOMER SATISFACTION 2014 ( бг. Отвъд удовлетвореността на клиента).
 
Гостите на церемонията по връчването на наградите имаха възможност да дегустират кулинарните творения на Иван Кирин - главен готвач на BlackSeaRama Golf & Villas. Всички ястия бяха внимателно приготвени с биологични продукти и сезонни зеленчуци от Еко Градината на BlackSeaRama Golf & Villas.

ВСИЧКИ НОВИНИ
Галерия