Щедри награди във Friends of BlackSeaRama 2020

За нас е удоволствие да ви поканим за участие в лига Friends of BlackSeaRama 2020 и да споделим с вас, че тази годината победителите за сезона ще заслужат изключително щедри награди.
Първият кръг ще се проведе на 21 юни в две хендикап дивизии, лятното издание на лигата е насрочено за 8 август, третия кръг ще бъде на 12 септември, а финалът – на 17 октомври.
Играчът с най-добър краен резултат от Дивизия А ще заслужи атрактивен петдневен пакет за настаняване и участие в престижния 5th Messinia ProAm, който ще се проведе от 24 до 27 ноември 2021 в първокласния гръцки голф клуб Коста Наварино.
Заелият първо място в Дивизия В ще има удоволствието да играе във финала на Maxx Royal Cup 2020 в турския голф курорт Белек през декември и да бъде настанен за 7 нощувки на база All Inclusive в хотел Maxx Royal. Повече за финалите в Белек ще намерите тук: https://clt1046852.bmeurl.co/A6488CD
И това не е всичко – партньорството ни с Maxx Royal ще направи лятното издание на сериите изключително вълнуващо за всички участници. Friends of BlackSeaRama powered by Maxx Royal на 8 август ще донесе много награди – ваучери за петзвездни преживявания, голф екипировка, атрактивни аксесоари. Ще има и отделна дивизия и награди само за дами. 
Запишете се за първото издание на турнира на 21 юни, за да увеличите шансовете си за краен успех!

ВСИЧКИ НОВИНИ
Галерия