Сватбено изложение BlackSeaRama 2016 - Всичко за една приказна морска сватба

На 9-и октомври в комплекс BlackSeaRama Golf & Villas се проведе вече станалото традиция бутиково сватбено изложение. За трета поредна година в зала EVENTUM бяха представени най-новите тенденции за сватбена декорация, оригинални идеи за букети, изящни булчински рокли и стилни мъжки костюми, брачни халки и бижута, ледени фигури, фотографски и други услуги.

Тържествената зала, преобразена в модерните за сезон 2017 цветове, посрещна бъдещи младоженци и техните родители с музикален поздрав и презентация на сватбени менюта и торти. На специално организирана томбола, една от двойките, които през 2017 ще сключи брак, спечели билет за двама до Сейшелите, любезно предоставен от Turkish Airlines.

Бъдещите булки се докоснаха до изящните рокли на Сватбен център Варна. Мис Варна 2016 Габриела Кирова дефилира по време на ревюто и застана пред обектива на Яна Пенева за романтична фотосесия  на фона на голф комплекс BlackSeaRama.

Младоженците, които не успяха да посетят Сватбено изложение BlakcSeaRama 2016, имаха възможността да наблюдават живо излъчване на фен страницата BlackSeaRama Weddings във Facebook. Благодарим на Студио Х, че направиха всички наши приятели свидетели на демонстрацията на изнесен ритуал на амфитеатъра и на това прекрасно сватбено събитие.

ВСИЧКИ НОВИНИ
Галерия