Меню
Достъп за членове
BOOK NOW

BSR Голф Академия 2017: Забавлявай се, докато учиш

Новият голф сезон в BlackSeaRama започна и е време да поработите над своите умения.  Екипът на нашата голф Академия посвещава усилията си на това да осигури уникално преживяване на своите гости, докато преминават своето голф обучение. Предлагаме на начинаещите и напреднали голфъри възможност да учат, да практикуват и развиват своята игра под ръководството на професионален голф инструктор.
Възползвайте се от индивидуалните уроци с нашия специалист Адриан Бондок. Можете да изберете между 25 и 50 минутен урок за 20 € или 40 €.
Предлагаме промоционален пакет за индивидуални уроци, където можете да получите 6 занятия от по 50 минути на цената на 5. Ако желаете да се учите с партньор или в малък екип, цените за групови уроци започват от 30 € на човек.
Можете да се учите на самото голф игрище, като изберете дали да изиграете 9 или 18 дупки, индивидуално или в група.
Голф уроците за деца ще подготвят най-малките голфъри за следващата игра. Децата от 3 до 12 години и младежите от 12 до 18 годишна възраст, могат да се възползват от 25 или 50 минутни занятия. Никога не е твърде рано да се научиш да играеш голф.

Академията предлага пълен достъп до играта, запознаване с основните правила и етикет, терминология, практически техники, погдотовка и подходящо оборудване.
Уроците се провеждат в тренировъчната зала, както и на самото игрище.

За запазване на урок или запитвания свържете се с ПроШоп : 0889 901 957 / 202 директно от вашата вила или ни изпратете имейл на proshop@blacksearama.com

Галерия