Получихме Удостоверение за зелена енергия

BlackSeaRama Golf & Villas има активна ангажираност в процесите и мерките за опазване на околната среда. Част от усилията ни се изразяват в закупуване на електроенергия от възобновяеми източници, генерирана по екологичен начин.
На 17.08.2018 получихме Удостоверение за използването на 100 % зелена енергия от ЕНЕРГО-ПРО Енергийни Услуги. Удостоверението беше връчено на Заместник изпълнителния директор на комплекса,  г-н Марко Стойчев, от Началника на отдел Продажби на ключови клиенти  г-н Богомил Недевски.
BlackSeaRama Golf & Villas и ЕНЕРГО-ПРО Eнергийни Услуги са дългогодишни партньори на свободния пазар на електроенергия в България и Удостоверението за зелена енергия е елемент от последователната политика на двете дружества в посока имплементиране, поддържане и развитие на екосъобразен бизнес мениджмънт. То и е уверение за това, че закупената от нас електрическа енергия е произведена изцяло от възобновяеми източници.
При връчването на отличието, г-н Недевски заяви: „ЕНЕРГО-ПРО Енергийни Услуги е първата компания, която прегърна идеята за зелена енергия в своя кауза и я развива, създавайки общност от партньори, споделящи визията за едно по-чисто бъдеще. Ние вярваме, че това е пътят за съхранение на природата за следващите поколения и за утвърждаване на страната като предпочитано място за спорт, отдих и туризъм.“              
В BlackSeaRama Golf & Villas споделяме визията за едно по-чисто бъдеще и вярваме, че пътят към това е с прилагане на екосъобразен бизнес мениджмънт.

ВСИЧКИ НОВИНИ
Галерия