Запазете датата: 9-и октомври Сватбено изложение BlackSeaRama 2016

Вашата сватба е едно от най-специалните и запомнящи се събития в живота и изборът на подходящото място е от голямо значение. Имаме удоволствието да поканим всички влюбени двойки, които планират сватбено тържество, да посетят третото издание на Сватбено изложение BlackSeaRama 2016. Заповядайте на 9-и октомври от 10:00 до 18:00 часа в зала Eventum, за да се срещнете с най-добрите сватбени агенти в региона и се вдъхновете от свежи и модерни идеи за превръщането на вашия сватбен ден в неповторимо събитие не само за Вас, но и за Вашите гости.

Запознайте се с нашия екип и получете информация за всичко, от което се нуждаете за организирането на сватбено тържество в комплекс BlackSeaRama Golf & Villas и за уникалната церемония на открито в Амфитеатъра със спираща дъха морска гледка. Нашите професионални услуги и внимание към най-малкия детайл гарантират, че провеждането на Вашето тържество ще надмине вашите очаквания. Когато споделите вашите сватбени мечти с нас, ще откриете, че ние сме тук, за да помогнем те да се сбъднат.


Сватбеното изложение се организира за трета поредна година и има за цел да събере на едно място най-добрите сватбени агенции, флористи, бутици за бижута, изящните сватбени рокли и стилни мъжки костюми, фотографи, видео оператори и разнородни услуги, свързани със сватбените тържества.

Локация: Зала Евентум
Дата: 09.10.2016 / 10:00-18:00
ВХОД СВОБОДЕН
За повече информация: 0876 143 046 | weddings@blacksearama.com

ВСИЧКИ НОВИНИ
Галерия