Меню
Достъп за членове
BOOK NOW

Запознайте се с нашия нов голф професионалист Гари Бърч

BlackSeaRama Golf & Villas приветства с „добре дошъл“ новия ни голф професионалист Гари Бърч.
За нас е голяма чест да имаме дългогодишен играч от европейските турнири в нашия отбор.

През 1989 г. за първи път е назначен като голф директор в Германия, от 1999 г. е квалифициран за голф рефер на ПГА(професионалната голф асоциация), а за да не се отегчава, учи физиология, невронаука, човешки метаболизъм, (невро) психология и в момента fMRI сканиращи системи (NIRS-HRF-хемодинамична функция на реакциите) в топ университети.
Гари Бърч е автор Definitive Golf – книга с инструкции, посветена на голфа (2013)
Той и съпругата му Гейл говорят отлично немски и английски, имат добър испански и основни познания по френски.
През февруари 2017 г. той става "сътрудник" на ПГА - признание за високата степен на университетските му квалификации, за успеха му като преподавател по голф и неговия опит.
Той прекарва зимата в голф курорта Villa Padierna, където ръководи зимното голф училище.

Гари е в BlackSeaRama Golf & Villas, за да допълни нашия голф екип, да допринесе с познание и опит не само като играч, който прилага правилата, но и най-вече за нашите голф членове, гости и новодошли, които искат да научат тънкостите на играта. Той е един от най-добрите инструктори по голф в Европа, ако не и в целия свят, учител, който може освен да преподава и да играе. Той е напълно квалифициран и опитен създател на голф клубове, отлично допълнение към всеки европейски клуб и един от най-добрите голф инструктори за деца от всяка възраст.

Истинската "Специалност" на Гари е да вземе някой, който е опитал да играе голф, но не е успял да удари топката, останал е с чувство на неудовлетвореност и абсолютно никакъв по-нататъшен интерес към изучаването на играта,  да бъде 100% поразен от голфа!

„Бих могъл да напиша книга за кариерата си като професионален участник в турнирите, освен Азия и Австралия, съм играл навсякъде по света, спечелих няколко турнира, не успях да се класирам в много други, отбелязвах постижения през 80-те. Статусът  на моята игра не е толкова важен за ролята ми тук в BlackSeaRama Golf & Villas, това, което е важно е, че всички голфъри, които желаят да подобрят индивидуалната си игра, сега имат тази възможност, без съмнение аз съм най-добрият голф инструктор, който ще намерите. Ако не вярвате на думите ми, опитайте сами.


Гари Бърч не живее за голф. Той е голф.

Галерия