Дестинация

Добре дошли на Кейп Калиакра - сигничър голф бряг 

Тук ще намерите зелена земя и зашеметяващо крайбрежие, което е толкова драматично, колкото и красиво. Кейп Калиакра е място, очертано от историята с необятни природни богатства и разнообразна дива природа.
Сигничър голф бряг Кейп Калиакра въплъщава топлия и приятелски български дух, които осигуряват на гостите изживяването да се отдалечат от стреса на ежедневието.

На Кейп Калиакра ще откриете многобройни възможности да запълните дните си, от голф на три от най-добрите игрища в Европа до плуване на няколко частни плажа или отдаване на Спа процедура. Когато слънцето залезе над морския бряг, насладете се на вечеря в луксозните ресторанти или се отправете към Варна, най-големият крайбрежен град, за да вкусите от българския нощен живот.

До Blacksearama Golf & Villas се намира игрището  "Lighthouse" с дизайнер Йън Уснъм, а само на още пет минути с кола е  "Thracian Cliffs" – ново Гари Плеър игрище с 18 дупки, невероятен дизайн на самия морски бряг.
Най-новата голф дестинация в Европа?
Определено да! При това с уникални 36 сигничър дупки с дизайнер Гари Плеър.

Голф игрище Blacksearama e отличено от  "Golf Inc" като "Най-добро ново игрище в света за 2010", награда Bentley, а Клубна къща е обявена за „Най-добра сграда на годината".