Как да ни откриете

Идвайки от Варна или международно летище Варна 
 
Най-лесният начин, за да стигнете до BlackSeaRama Golf & Villas с кола е да следвате главен път Е87 - Варна - Каварна и само да следите знаците. На около 7 км от град Балчик, който се намира преди Каварна, ще намерите голф комплекса. Ако изберете панорамния път с живописни гледки към морето, от летище Варна трябва да следвате курортите Свети Константин и Елена, Златните пясъци и Албена. Преди курорт Албена ще преминете през Кранево. BlackSeaRama Golf & Villas се намира на около 7 км от град Балчик. Пътуването с кола от Варна до BlackSeaRama Golf & Villas ще отнеме около 40 -50 минути.

Идвайки от Бургас или международно летище Бургас 
 
Най-лесният начин, за да стигнете с кола до BlackSeaRama Golf & Villas от Бургас е да се следвате главен път Е87 до Варна. За да продължите пътуването си, следвайте инструкциите по-горе. Разстоянието от Бургас до BlackSeaRama Golf & Villas е 167 км. Пътуването с кола ще отнеме около 2 - 02:30 часа, тъй като пътят не е магистрала.

Идвайки от Румъния или международното летище Букурещ 
 
Най-лесният начин, за да стигнете до BlackSeaRama Golf & Villas с кола от Румъния е да следват главен път Е87 - Констанца - Мангалия - Дуранкулак - град Каварна - и само да следвате знаците. От Букурещ вземе магистралата за Констанца. Пътуването с кола от Букурещ до BlackSeaRama Golf & Villas ще отнеме от 3 до 4 часа.