Меню
Достъп за членове
BOOK NOW
BlackSeaRama Новини Финал и резултати от Лигата на приятелите на BlackSeaRama Финал и резултати от Лигата на приятелите на BlackSeaRama 23.10.2017
Слънчевата съботна сутрин на 21-ви октомври посрещна всички Приятели на BlackSeaRama за Октоберфест - закриващ голф турнир за 2017.
Детайли
BlackSeaRama Golf & Villas получи награда за високо качество на обслужване за 2017 BlackSeaRama Golf & Villas получи награда за високо качество на обслужване за 2017 17.10.2017
На гала церемония на 11-ти ноември в Corso София, BlackSeaRama Golf & Villas получи отличителна награда“Beyond Customer Satisfaction“ за своята постоянна работа в сферата Обслужване на клиенти.
Детайли
Сватбено изложение BlackSeaRama 2017 Сватбено изложение BlackSeaRama 2017 12.10.2017
На 8-и октомври 2017, за четвърта поредна година се състоя Сватбено изложение BlackSeaRama в комплекс BlackSeaRama Golf & Villas. В зала EVENTUM се събраха бъдещи булки и младоженци и техните близки, за да се срещнат с най-добрите сватбени агенти и да се вдъхновят от свежи и модерни идеи за своя сватбен ден.
Детайли
Вечер на добродетелите за децата от Балчик Вечер на добродетелите за децата от Балчик 09.10.2017
Благородните инициативи са важни за нас и сме щастливи, когато може да помогнем в името на добра кауза. BlackSeaRama Golf & Villas, съвместно с Община Балчик, организира благотворително събитие, посветено на една много специална кауза.
Детайли
Октоберфест в Клубхаус бистро Октоберфест в Клубхаус бистро 05.10.2017
BlackSeaRama предлага на своите гости тематично кулинарно преживяване в чест на Октоберфест. Главен готвач Кирин и неговият екип са подготвили изкушения, които носят атмосферата от немските фестивали и емоции, изпълнени със звуците, цветовете и ароматите на уличната храна.
Детайли