BlackSeaRama Новини European Senior Ladies’ Team Championship European Senior Ladies’ Team Championship 27.08.2019
От 3 до 7 септември BlackSeaRama Golf & Villas и Българската голф асоциация ще бъдат домакини на European Senior Ladies’ Team Championship.
Детайли
Concours d'Elegance Drustar Concours d'Elegance Drustar 27.08.2019
На 14 септември посетителите на BlackSeaRama Golf & Villas ще бъдат участници и гости на едно невероятно ретро изживяване. Concours d’Elegance Drustar ще съчетае голф емоциите с дефиле и конкурс за прекрасни ретро автомобили.
Детайли
BlackSeaRama Wedding Day BlackSeaRama Wedding Day 27.08.2019
Сватбеният ден в BlackSeaRama тази година ще се проведе на 13 октомври. Шестото издание на популярното събитие отново ще събере в зала Eventum бъдещи младоженци и техните близки за среща с едни от най-добрите професионалисти в организацията на сватбени тържества от Варна и Добрич.
Детайли
Chefs Tour August – Fusion and Italian Chefs Tour August – Fusion and Italian 05.08.2019
Лятната кулинарна фиеста в BlackSeaRama Golf & Villas продължава! На 9 и 10 август Цветомир Николов, главен готвач на столичния ресторант Niko’las 0/360, ще представи голямото кулинарно богатство на Балканите, комбинирано с азиатски подправки и вкусове.
Детайли
Friends of BlackSeaRama Summer Friends of BlackSeaRama Summer 05.08.2019
Близо 60 играчи стартираха в лятното издание на веригата Friends of BlackSeaRama. За първи път в голф турнира имаше и отделна дамска дивизия – Smart Lady, която се провежда с подкрепата на Първа инвестиционна банка.
Детайли