BlackSeaRama Новини Развлекателна програма 2019 Развлекателна програма 2019 19.03.2019
В началото на сезона ви представяме акценти от развлекателната програма, която ще предложим на нашите гости това лято. И тази година ще организираме за вас семейни вечери със забавления за деца, кино под открито небе за най-малките и музикална програма за техните родители, детски голф,
Детайли
Пролетни предложения и отстъпки Пролетни предложения и отстъпки 13.03.2019
През април ви очакваме с пролетно месечно меню – свежа салата, агнешко руло и козуначен пудинг. В спа центъра ще ви предложим 10% отстъпка от цената на шоколадова терапия, процедура за лице за джентълмени и медицински педикюр.
Детайли
Приятели на BlackSeaRama Приятели на BlackSeaRama 11.03.2019
Имаме удоволствието да ви поканим на първия за годината турнир от популярната верига Friends of BlackSeaRama, който ще се проведе на 6 април.
Детайли
Мартенски промоции и специални предложения Мартенски промоции и специални предложения 01.03.2019
Само през март може да се възползвате от 10% отстъпка от следните услуги в нашия спа център: терапия с топли камъни, антиейдж терапия и терапия за ръце с парафин.
Детайли
BlackSeaRama с две номинации за World Golf Awards BlackSeaRama с две номинации за World Golf Awards 26.02.2019
BlackSeaRama Golf & Villas получи номинации в две категории за шестите годишни награди World Golf Awards. Курортът и игрището по дизайн на Гари Плеър бяха номинирани за Най-добър голф хотел в България и за Най-добро голф игрище в България за 2019 г.
Детайли