BlackSeaRama Новини Кейп Калиакра Опен 2015 Кейп Калиакра Опен 2015 23.06.2015
Над 140 играчи взеха участие във втория голф турнир Cape Kaliakra Open, който се проведе в три кръга на игрищата в Lighthouse Golf & Spa Resort, BlackSeaRama и Thracian Cliffs Golf & Beach Resort. Разделени в три хендикап дивизии, голфърите се състезаваха в престижния турнир, организиран за втора поредна година от фондация Kaliakra Golf и Българската голф асоциация.
Детайли
Кулинарни моменти: Май с аромат на кориандър, босилек и розмарин Кулинарни моменти: Май с аромат на кориандър, босилек и розмарин 08.05.2015
През целия месец май BlackSeaRama Golf & Villas ви кани на кулинарен празник на сетивата. Специалното месечно меню на Клубното Бистро предлага апетитни ястия, вдъхновени от перфектната комбинация на силни и деликатни аромати. Не пропускайте възможността да се насладите на изтънчените предложения на главен готвач Кирин.
Детайли
Новини от игрището: Процедури по поддръжка на 04-07 Май Новини от игрището: Процедури по поддръжка на 04-07 Май 03.05.2015
Бихме желали да Ви информираме, че през периода 04.05-07.05 бъгита ще са позволени само по алеите, тъй като игрището ще бъде торено.
Детайли
BlackSeaRama награден със сертификат за отличие BlackSeaRama награден със сертификат за отличие 27.04.2015
BlackSeaRama Golf & Villas беше награден с престижен сертификат за отличие от международния сайт Leadingcourses.com,  който дава възможност на голфъри от цял цвят да споделят един с друг своя опит. Именно тези голфъри присъдиха на BlackSeaRama Golf & Villas сертификат за отличие за 2015 година.
Детайли
Кулинарни моменти: Април с аромат на кардамон, див лук и мента Кулинарни моменти: Април с аромат на кардамон, див лук и мента 09.04.2015
Следвайки празничния дух на месец април BlackSeaRama Golf & Villas Ви кани на ново кулинарно пътешествие из света на предпочитаните подправки и билки. Този месец сме приготвили за вас мастър шеф рецепти, които да задоволят вкуса на всеки гастроном.
Детайли