Меню
Достъп за членове
BOOK NOW
BlackSeaRama Новини Кейп Калиакра Опен 2015 Кейп Калиакра Опен 2015 23.06.2015
Над 140 играчи взеха участие във втория голф турнир Cape Kaliakra Open, който се проведе в три кръга на игрищата в Lighthouse Golf & Spa Resort, BlackSeaRama и Thracian Cliffs Golf & Beach Resort. Разделени в три хендикап дивизии, голфърите се състезаваха в престижния турнир, организиран за втора поредна година от фондация Kaliakra Golf и Българската голф асоциация.
Детайли
Кулинарни моменти: Май с аромат на кориандър, босилек и розмарин Кулинарни моменти: Май с аромат на кориандър, босилек и розмарин 08.05.2015
През целия месец май BlackSeaRama Golf & Villas ви кани на кулинарен празник на сетивата. Специалното месечно меню на Клубното Бистро предлага апетитни ястия, вдъхновени от перфектната комбинация на силни и деликатни аромати. Не пропускайте възможността да се насладите на изтънчените предложения на главен готвач Кирин.
Детайли
Новини от игрището: Процедури по поддръжка на 04-07 Май Новини от игрището: Процедури по поддръжка на 04-07 Май 03.05.2015
Бихме желали да Ви информираме, че през периода 04.05-07.05 бъгита ще са позволени само по алеите, тъй като игрището ще бъде торено.
Детайли
BlackSeaRama награден със сертификат за отличие BlackSeaRama награден със сертификат за отличие 27.04.2015
BlackSeaRama Golf & Villas беше награден с престижен сертификат за отличие от международния сайт Leadingcourses.com,  който дава възможност на голфъри от цял цвят да споделят един с друг своя опит. Именно тези голфъри присъдиха на BlackSeaRama Golf & Villas сертификат за отличие за 2015 година.
Детайли
Кулинарни моменти: Април с аромат на кардамон, див лук и мента Кулинарни моменти: Април с аромат на кардамон, див лук и мента 09.04.2015
Следвайки празничния дух на месец април BlackSeaRama Golf & Villas Ви кани на ново кулинарно пътешествие из света на предпочитаните подправки и билки. Този месец сме приготвили за вас мастър шеф рецепти, които да задоволят вкуса на всеки гастроном.
Детайли