BlackSeaRama Новини Шести победител в юбилейната ни томбола Шести победител в юбилейната ни томбола 03.10.2018
Шестият победител в юбилейна томбола на BlackSeaRama Golf & Villas беше изтеглен! Екипът на BlackSeaRama Golf & Villas благодари на всички участници!
Детайли
Есенна разпродажба в Прошоп Есенна разпродажба в Прошоп 28.09.2018
BlackSeaRama Golf & Villas Ви кани да се възползвате от сезонната разпродажба в Прошоп, където ще откриете всички артикули с 30 % намаление.
Детайли
Предстоящ турнир: Финал на Приятелите на BlackSeaRama на 20 октомври Предстоящ турнир: Финал на Приятелите на BlackSeaRama на 20 октомври 27.09.2018
Каним ви на Финалния турнир от лигата на Приятелите на BlackSeaRama. Пригответе се за предизвикателството и за вълнуваща игра в събота, 20-и октомври. Повече приятели, повече голф….Повече голф, повече приятели.
Детайли
Получихме Удостоверение за зелена енергия Получихме Удостоверение за зелена енергия 26.09.2018
На 17.08.2018 получихме Удостоверение за използването на 100 % зелена енергия от ЕНЕРГО-ПРО Енергийни Услуги. Удостоверението беше връчено на Заместник изпълнителния директор на комплекса,  г-н Марко Стойчев, от Началника на отдел Продажби на ключови клиенти  г-н Богомил Недевски.
Детайли
Пети победител в юбилейната ни томбола Пети победител в юбилейната ни томбола 09.09.2018
Петият победител в юбилейна томбола на BlackSeaRama Golf & Villas беше изтеглен! Екипът на BlackSeaRama Golf & Villas пожелава късмет на всички участници!
Детайли