BlackSeaRama Новини Лятната фиеста на собствениците на имоти в BlackSeaRama Golf & Villas Лятната фиеста на собствениците на имоти в BlackSeaRama Golf & Villas 18.08.2017
Годишното парти на собствениците на BlackSeaRama Golf & Villas се състоя на 15-ти август (вторник). Kато едно голямо семейство, екипът на BlackSeaRama, заедно с партньорите и собствениците на имоти отпразнуваха Лятна фиеста 2017.
Детайли
Повече забавления през август: анимационна програма Повече забавления през август: анимационна програма 19.07.2017
За Вашата незабравима лятна почивка през август на BlackSeaRama Golf & Vilas сме подготвили много забавни предложения, в които цялото семейство може да се включи, има по нещо за всяка възраст и за всякакви предпочитания. Предлагаме Ви микс от културни и спортни дейности, които ще изпълнят престоя Ви в комплекса с много смях и приятни емоции.
Детайли
Летен коктейл в Bell Tower Pool Bar Летен коктейл в Bell Tower Pool Bar 18.07.2017
Каним ви на питие в новооткрития Pool Bar, който се намира на основен басейн Бел Тауър. Насладете се на релаксиращи моменти,  с разхлаждащ коктейл край басейна. 
Pool Bar предлага селекция от коктейли и освежаващи напитки. 

Детайли
ФЕДЕРИКО ЕЛИ СПЕЧЕЛИ 9-ИЯ BLACKSEARAMA VIVACOM PRO-AM 2017 ФЕДЕРИКО ЕЛИ СПЕЧЕЛИ 9-ИЯ BLACKSEARAMA VIVACOM PRO-AM 2017 17.07.2017
Италианският PGA професионалист Федерико Ели спечели поредна награда от лигата на PGAs of Europe. С три поредни победи в отделните етапи от турнира, той грабна победата в 9-то издание на BlackSeaRama VIVACOM Pro-Am.
Детайли
Забавлявайте се през юли: Анимационна програма Забавлявайте се през юли: Анимационна програма 28.06.2017
Лятото официално започна и имаме много забавни предложения за вас през сезона. Цялото семейство може да се включи и да се забавлява, има по нещо за всяка възраст и за всякакви предпочитания. Предлагаме Ви микс от изкуство, културни и спортни дейности, които ще изпълнят престоя Ви в комплекса с много смях и приятни емоции.
Детайли