BlackSeaRama Новини Пролетни кулинарни моменти: шестстепенна наслада от вкусове Пролетни кулинарни моменти: шестстепенна наслада от вкусове 27.03.2017
Отдайте се на изобилието от вкусове и текстури с изискани съставки, като трюфели, гъши дроб и пушена сьомга. Прочистете палитрата си с освежаващо ментово сорбе и се насладете на лимоновото ни изкушение с бадеми и шоколад.


Детайли
BSR Голф Академия 2017: Забавлявай се, докато учиш BSR Голф Академия 2017: Забавлявай се, докато учиш 22.03.2017
Новият голф сезон в BlackSeaRama започна и е време да поработите над своите умения.  Екипът на нашата голф Академия посвещава усилията си на това да осигури уникално преживяване на своите гости, докато преминават своето голф обучение. Предлагаме на начинаещите и напреднали голфъри възможност да учат, да практикуват и развиват своята игра под ръководството на професионален голф инструктор.
Детайли
Кулинарни моменти: Изкуството на вкусовете Кулинарни моменти: Изкуството на вкусовете 22.02.2017
Отдайте се на кулинарните изкушения на нашия главен готвач Кирин и неговия екип през сезон 2017. С вдъхновение и лекота, с подбрани съставки и органични продукти, те сътворяват майсторски кулинарни произведения, които ще ви накарат да се усмихвате и да се връщате отново.
Детайли
Новини от игрището: Промоции през март Новини от игрището: Промоции през март 21.02.2017
Голф сезонът в BlackSeaRama Golf & Villas започва и ще се радваме да ви видим на стартовия тий бокс. Имаме вълнуващи новини и оферти за вас!
Най-запалените голфъри могат да се възползват от промоционален Грийн Фий за периода от 3ти до 19ти март. Резервирайте онлайн своя Тий Тайм и да вземете Грийн Фий за 18 дупки за 59 €. За повече информация за нашите промоции, посетете сайта ни www.blacksearama.com
Детайли
Откриване на сезона на 3ти март Откриване на сезона на 3ти март 16.02.2017
След тримесечната зимна пауза, сме щастливи да обявим, че BlackSeaRama Golf & Villas отваря врати на 3ти март.
Работното ни време до 26ти март е:
Голф игрище:
Понеделник – петък и неделя: 8:00 до 17:00ч
Петък и събота: 8:00 до 17:00ч
Тренировъчното игрище е отворено всеки ден от 9:00 до 15:00ч

Детайли